My

Blog

blefaroplastie
April 27, 2016 Uncategorized By admin No Comments

DESCHIDE-TI OCHII PRIN CHIRURGIA PLEOAPELOR-BLEFAROPLASTIA

Schimbarea aspectului facial determina un impact important asupra vietii doamnelor  paciente, dar si al domnilor pacienti .

Primul pas in corectarea aspectului  de fata obosita,cu cearcane,cu pleoapele cazute,obrajii deformati ,gravitational aspectul de fata cazuta,este  interventia chirurgicala de indepartare a excesului tegumentar de la nivelul pleoapelor sau blefaroplastia.

Aspectul obtinut postoperator este spectaculos- de happy face,intotdeauna dam timpul inapoi cu cel putin 10ani,iar eliberarea campului visual prin indepartarea excesului de piele de la nivelul pleoapelor superioare, va contribui la cresterea acuitatii vizuale,indepartarea oboselii datorate greutatii pleoapelor!

Blefaroplastia   se efectueaza  in 2 etape,superioara(pleoapa superioara) si inferioara(pleoapa inferioara),cicatricile sunt astfel pozitionate la nivelul pleoapelor, incat devin invizibile,durata este de 1ora,sub anestezie generala,postoperator necesitand tratament antibiotic 5zile,picaturi ocular,aplicatii locale antiinflamatorii,recuperarea la10-14zile.

Share this post

No Comments

Leave a comment