Riduri

Operatia care te scapa permanent de riduri

Multi pacienti, atat doamne cat si domni, doresc sa arate si sa se simta mai tineri. Alegerea procedeului estetic prin care pot beneficia de rezultate optime se adreseza zonei fetei de care pacientul este cel mai preocupat. Unele doamne observa primele semne de imbatranire in jurul ochilor, mai ales la pleoape, sau injurul buzelor.

Interventia de indepartare a excesului de piele la nivelul pleoapelor este denumita blefaroplastie, se practica, frecvent sub anestezie locala, recuperarea este rapida, se obtine intinerirea instantanee. Tot in jurul ochilor pot fi efectuate si injectari cu botox – numai la nivelul labei de gasca(coltul exterior al ochilor), sau injectari cu filler (acid hialuronic) in zona cearcanelor.

Alti pacienti sunt ingrijorati de ridurile fruntii sau ridurile intersprancenoase, care determina aspectul de incruntare permanenta,pentru acestea cea mai rapida rezolvare este reprezentata de injectare de botox. Pentru ridurile nazolabiale, sau din jurul buzelor se poate obtine rezultat instantaneu cu ajutorul injectarilor de acid hialuronic.

Multe doamne observa scaderea in volum a buzelor, dar si a obrajilor, ce are loc odata cu varsta; remediul acestor transformari este constituit de injectarile cu acid hialuronic, care dintr-un aspect de fata obosita,in cateva minute se transforma intr-o fata tanara, tonica. Procedeele de lifting facial sunt adresate repozitionarii pielii prin indepartarea ridurilor(excesul de tegument) si obtinerea unei fete proaspete, cu aspect natural;initial acest tip de interventie consta intr-o operatie de mare anvergura,in ultimii ani conceptul de lifting facial s-a modificat,acum fiind mult mai conservator,avand indicatie precisa,fiind efectuata in ultima instanta pentru remedierea aspectului general al fetei.

Cel mai bun pret pentru a scapa de riduri

VISTABEL – toxina botulinica de tip A-indicata in tratamentul ridurilor glabelare(intersprancenoase)

Ridurilor de la nivelul labei de gasca

Produsele de umplere folosite in tratamentul ridurilor de toate tipurile,fac parte din gama JUVEDERM

VOLIFT CU LIDOCAINA – indicat pentru umplerea ridurilor medii si/sau profunde

VOLUMA CU LIDOCAINA – indicat pentru refacerea volumului facial,incluzand pometii,obrajii,barbia

JUVEDERM ULTRA – gama de produse de umplere,obtinute prin tehnologie avansata,pe baza de acid hialuronic,ce sunt asociate si cu un anestezic(Lidocaina), au un grad prelungit de remanenta,pana la 12luni

JUVEDERM ULTRA 2 – indicat in redefinirea conturului buzelor

Riduri si linii medii

JUVEDERM ULTRA 3 – indicat pentru volumizarea fetei

Riduri medii si profunde
Riduri naso-labiale

JUVEDERM ULTRA 4 – indicat pentru riduri si santuri profunde

Volumizarea pometilor si barbiei

JUVEDERM ULTRA SMILE – indicat pentru redefinirea buzelor