Lipoaspiratie

Cel mai bun pret din Bucuresti pentru lipoaspiratie

In Romania si oriunde in jurul lumii, liposuctia este una dintre cele mai comune interventii chirurgicale atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Scopul acestei interventii chirurgicale este de indepartare a grasimii nedorite, incluzand si celulita. Dietele si exercitiile nu reusesc sa rezolve excesul de grasime localizat la nivelul coapselor, abdomenului.

Preoperator trebuie evaluate starea de sanatate, se determina localizarea depozitelor de grasime, se apreciaza calitatea tegumentelor, toate acestea fiind facute in vederea pregatirii interventiei chirurgicale.

Lipoaspiratie fara riscuri ascunse

Fizic pacientele nu trebuie sa fie obeze, liposuctia nefiind o solutie pentru ele, sau pentru cele cu probleme medicale (diabet zaharat, boli cardiac, boli pulmonare). Pacientele trebuie sa intrerupa fumatul, tratamentul anticonceptional, tratament cu aspirina.

Lipoaspiratia se efectueaza sub anestezie generala, durata functie de marimea depozitelor de grasime 1-3 ore, postoperator spitalizarea 1-2 zile, tratament antibiotic 5 zile, tratament anticoagulant, pansamente compresive 3 saptamani.

Pentru mentinerea rezultatelor dupa lipoaspiratie trebuie urmata o dieta sanatoasa, gimnastica de intretinere.

 lipoaspiratie