Abdominoplastie

Abdominoplastie in Bucuresti la preturi fara concurenta

Dupa incercari zadarnice de obtinerea unui abdomen plat, ferm, dupa diete, exercitii obositoare, geluri magice-nimic nu functioneaza la indepartarea sortului abdominal, este timpul sa obtineti rezultatul dorit !

Abdominoplastia indeparteaza grasimea, excesul de piele, eventual intareste musculatura abdominala, toate intr-o singura interventie chirurgicala. Procedeu chirurgical ideal pentru persoanele cu laxitate a peretelui abdominal, vergeturi dupa sarcini multiple, dupa scaderi mari in greutate.

Tipul de interventie se stabileste dupa caz: mini-abdominoplastie sau abdominoplastie clasica. Ambele determina o imbunatatire remarcabila a conturului abdominal,al taliei, al intregului corp.

Cel mai bun pret pentru abdominoplastie

Abdominoplastia se adreseza pacientelor care au nascut, au ramas cu abdomenul flasc, plin de vergeturi. De asemenea, este o interventie de mare ajutor pentru persoanele obeze, un inceput ce poate determina scaderea eficienta in greutate.

Incizia este dependenta de tipul interventiei, dar intotdeauna cat mai ascunsa, la nivelul limitei bikinilor, se determina excesul de piele si grasime care este apoi indepartat, sutura, tuburi de dren 7-10 zile.

Abdominoplastia se desfasoara numai sub anestezie generala, durata fiind intre 1-3 ore ,postoperator necesitand 2-3 zile de spitalizare, tratament antibiotic 5 zile, tratament anticoagulant, purtarea unei burtiere medicinale 3 saptamani.

 abdominoplastie