Blefaroplastie

Blefaroplastie in Bucuresti

Ochii sunt cea mai expresiva zona a fetei, odata cu varsta sau datorita predispozitiei genetice apar cearcanele, pleoapele cazute, excesul de piele.

Nu lasati ca oboseala sa constituie singura dumneavoastra expresie !

Blefaroplastia este interventia chirurgicala prin care se poate obtine indepartarea expresiei de tristete si de oboseala odata cu eliminarea excesului de piele, si/sau a excesului de grasime. Acest tip de interventie este recomandat persoanelor cu o stare buna de sanatate, indiferent de varsta, care prezinta exces tegumentar la nivelul pleoapelor, si cearcane. In general, se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, in jurul varstei de 40 ani sau la cei sub 40 ani, care prezinta defecte ereditare.

Cel mai bun pret pentru blefaroplastie

Interventia chirurgicala la nivelul pleoapelor superioare consta intr-o incizie plasata astfel incat cicatricea sa ramana ascunsa, in pliurile natural. Pentru pleoapele inferioare incizia tipica se efectueaza langa marginea ciliara. Postoperator apar edemul (umflatura) si echimozele (vanatai) la nivelul ochilor, in functie de sensibilitatea individuala dispar la 7-10 zile.

Se poate masca prin machiaj, indepartarea acestuia necesitand mare grija. Sunt necesare 3 zile de repaus, tratament antibiotic sapte zile, aplicatii locale reci. Indepartarea firelor de sutura la 5-7 zile. Cicatricile sunt discrete, greu decelabile, acoperite de pliurile naturale si de liniile de expresie. Blefaroplastia este cea mai buna metoda de obtinere a intineririi chipului.