Micsorare sani

Micsorarea sanilor in Bucuresti

Daca sanii dumneavoastra au un volum deosebit,ce determina disconfort permanent,dureri de coloana si de spate,atunci sunteti candidatele perfecte pentru acest tip de operatie. Interventia de reductie mamara este una dintre cele mai bine tolerate operatii,impactul pozitiv dobandit postoperator fiind recunoscut de majoritatea pacientelor. Inainte de interventia chirurgicala se efectueaza un set standard de analize sanguine, radiografie pulmonara, electrocardiograma.

Operatia de micsorare a sanilor se desfasoara sub anestezie generala, in functie de marimea acestora putand dura intre 1-3ore. Prin interventia chirurgicala se urmareste indepartarea excesului de grasime, dar si de piele, dupa care urmeaza remodelarea sanilor din punct de vedere al marimii,simetriei. Cicatricile sunt plasate in locuri ascunse, in pliul submamar si periareolar, in general ele raman putin perceptibile.

Pentru obtinerea unui aspect natural se repozitioneaza si areola mamara. Rezultatele postoperatorii inregistrate de paciente sunt sani de dimensiune acceptabila, simetrici, fermi. Totodata are loc si disparitia disconfortului, durerilor de coloana si de spate. Recuperarea postoperatorie este rapida,firele de sutura se extrag la 14zile, trebuie purtata o bustiera medicala 2-3 saptamani.

Diferenta esentiala dintre interventia de ridicare a sanilor si cea de micsorare a sanilor consta in aceea ca prin reductia mamara se indeparteaza excesul de tesut adipos si de piele, practicandu-se apoi remodelarea sanilor.