Marire sani

Marirea sanilor in Bucuresti

Frumusetea femeii este adesea definita de conturul corpului ei-sanii completeaza conturul ideal.
Exista femei nefericite datorita dimensiunii insuficiente a sanilor dobandita genetic,sau femei a caror sani si-au pierdut volumul dupa nastere.
Marirea sanilor ca interventie chirurgicala este interventia care induce fericirea pacientelor ,imbunatateste calitatea vietii acestora. Preoperator pacientele trebuie sa opreasca fumatul,tratamentul anticonceptional,anticoagulant,Aspirina.
Interventia de marire a sanilor prin implant siliconic se face sub anestezie generala, durata este de 1-2ore ,postoperator spitalizarea este de 1-2zile, tratament antibiotic,bustiera medicala 3 saptamani,evitarea eforturilor fizice si a traumatismelor locale 3 saptamani.
Prin interventia de marire a sanilor, pacientele isi imbunatatesc aspectul fizic,ceea ce determina o crestere a increderii de sine.
Implanturile siliconice au inceput sa fie folosite din 1960, de-a lungul anilor acestea fiind perfectionate pentru a deveni cat mai durabile,pe viata.
Implanturile sunt clasificate dupa mai multe criterii:

  • material: silicon,poliuretan
  • forma: rotunda,anatomica
  • marime
  • aspect: neted,rugos

Cele mai folosite sunt implanturile siliconice netede, rotunde -arata si sunt palpate ca fiind natural, avand cele mai putine complicatii.
Pacientele prefera,in general,proportionalitatea la nivelul propriului corp-de aceea trebuie masurate dimensiunile cat mai apropiate de aspectul natural.
Dimensiunea ideala trebuie determinate de catre pacienta,dar in stricta colaborare cu chirurgul plastic!
Experti si profesionisti au lucrat impreuna pentru asigurarea calitatii implantelor siliconice,atat din punct de vedere al sigurantei,cat si din punct de vedere al durabilitatii,astfel folosirea lor devenind una dintre cele mai populare interventii chirurgicale estetice.

Implanturile mamare MENTOR pentru marirea sanilor si reconstructia mamara,sunt aprobate FDA.

Interventia chirurgicala de marire a sanilor ,prin implant MENTOR,necesita vizite medicale,controale repetate pe durata vietii pacientei.

Implanturile mamare MENTOR nu sunt considerate dispozitive cu utilizare pe viata,uneori putand fii necesara revizuirea sau scoaterea lor,cu sau fara inlocuire.

Implanturile de sani nu vor preveni caderea sau lasarea sanilor dupa sarcina.

Implanturile mamare tip MENTOR,sunt cu gel coeziv,de forma rotunda sau Contour Profile,alegerea tipului fiind efectuata in urma consultatiei cu medical chirurg.