Marire buze

Marirea buzelor in Bucuresti

Moda actuala a creat un nou trend in aspectul buzelor – buze mari, generoase, senzuale.

La pacientele tinere se poate obtine aspectul de marire prin injectare de acid hialuronic, efectul de augmentare este instantaneu, mentinandu-se maxim un an, in functie de filler-ul utilizat. Exista posibilitatea de marire permanenta a buzelor cu ajutorul implantelor siliconice, interventia chirurgicala este de mare finete si se efectueaza sub anestezie generala.

La doamne, odata cu trecerea anilor, apare efectul de pierdere al volumului de la nivelul buzelor, acesta poate fi, de asemenea, remediat cu ajutorul injectarilor de acid hialuronic local.

Cele mai bune preturi pentru marirea buzelor

In cadrul metodelor de reintinerire a fetei exista si tehnici nedureroase !

Acidul hialuronic este prezent in organismul uman contribuind la mentinerea tonusului pielii. Pe masura trecerii anilor acidul hialuronic se poate diminua, la nivelul pielii fetei(buze, pleoape, obraji) instalandu-se ridurile. La nivelul buzelor substanta de umplere cea mai frecvent utilizata este acidul hialuronic, putandu-se obtine marirea volumului buzelor, conturarea lor, dar si tratarea ridurilor fine de la acest nivel.

Produsele cu acid hialuronic utilizate, apartin gamelor de varf, permitand astfel obtinerea rezultatelor optime si in acelasi timp suferinta pacientelor, minima (Juvederm,Teosyal). Toleranta indusa de aceste produse ce contin acid hialuronic este datorata asocierii si a unui anestezic, astfel incat toate manevrele de injectare sunt nedureroase. Pacientele se recupereaza imediat, singurele reactii fiind cele locale, edem, roseata, mici echimoze.

Marirea buzelor cu acid hialuronic

Cel mai nou produs utilizat pentru umplerea buzelor: JUVEDERM VOLBELLA cu LIDOCAINA, obtinem cele mai naturale rezultate, fara durere, fara edem, cu remanenta dovedita clinic, pana la 12 luni. Indicatiile de utilizare ale produsului VOLBELLA: marirea, rejuvenarea buzelor.
Corectare si umplere riduri fine sau medii zona periorala. Ultimul produs aparut ,gratie tehnologiei inovatoare de fabricatie,din gama JUVEDERM-VYCROSS TECHNOLOGY-indicat la nivelul buzelor si zonei periorale.

Cel mai important avantaj al produsului VOLBELLA este absenta edemului dupa injectare,avand un caracter mai putin hidrofil,in comparatie cu alte produse de umplere,pe baza de acid hialuronic,absorbtia apei este minima.

Un alt avantaj al produsului VOLBELLA este persistenta la nivelul buzelor,dovedita clinic,pana la 12 luni.Totodata,datorita tehnologiei avansate de fabricatie,VYCROSS TECHNOLOGY,produsul VOLBELLA este un gel foarte usor de injectat,asocierea cu anestezic(LIDOCAINA)permitand injectarea lui fara durere.