My

Blog

scapi-de-riduri
April 27, 2016 Uncategorized By admin No Comments

CE TREBUIE SA STIM DESPRE INTERVENTIILE CHIRURGICALE ESTETICE

Hotararea de a face o interventie chirurgicala estetica trebuie luata intotdeauna in cunostinta de cauza.

Operatia chirurgicala facuta de prietena sau vecina dumneavoastra nu este intotdeauna cea mai buna solutie.

Pacienta trebuie sa fie informata asupra tipului de operatie chirurgicala care se potriveste afectiunii de care sufera.Cereti detalii medicului pentru a intelege la ce  riscuri  va expuneti,detalii asupra perioadei de pregatire, perioadei postoperatorii,perioadei de recuperare necesara revenirii la normal.

In cadrul primei consultatii veti primi date asupra tipurilor de interventii chirurgicale personalizate tipului de afectiune pe care o aveti;de asemenea se va face o evaluare a starii de sanatate a pacientei,vor fii indicate investigatiile obligatorii preoperatorii(analize sanguine,electrocardiograma,radiografie pulmonara,ecografie mamara,etc)

Intotdeauna interventiile chirurgicale necesita internare ,cel putin in ziua operatiei,durata spitalizarii fiind specifica fiecarui tip de interventie.

Pregatirea preoperatorie cuprinde monitorizarea tensiunii arteriale,abordul unei cai venoase,desenul preoperator,fotografii,masuratori.

Pe durata spitalizarii pacienta beneficiaza de ingrijire medicala permanenta,urmarire postoperatorie(medicatia durerii,antiinflamatorie),pansament zilnic,pansamente compresive medicale.

Recuperarea postoperatorie este functie de tipul operatiei chirurgicale,dar si functie de sensibilitatea individuala a pacientelor.

Interventiile estetice sunt urmate intotdeauna de un interval de vindecare al cicatricilor cuprins intre 9luni-12luni,timp in care aspectul se modifica ,tesuturile se aseaza in noua pozitionare;de aceea rezultatul final,de obicei,functie de interventia chirurgicala poate fii asteptat incepand cu 6luni-9luni-12luni.

Share this post

No Comments

Leave a comment